Industrie 4.0 – de vierde industriële revolutie

Balluff is de hartslag van Industrie 4.0

De basis van Industrie 4.0 is de beschikbaarheid van alle relevante informatie in real time en de mogelijkheid om op elk moment de optimale toegevoegde waardes uit te lezen. Dit is alleen mogelijk door een netwerk van alle betrokken apparaten.

Balluff's sensoren en identificatiesystemen verzamelen relevante gegevens en zorgen voor een naadloze communicatie in bovenliggende systemen, zoals besturingssystemen of clouds. Zonder deze technologie is er geen digitalisering mogelijk.

Het kloppende hart van Industrie 4.0

Onze kerncompetentie 4.0 - wat wij voor u kunnen betekenen
Wij zetten ons geheel in voor de ontwikkeling en productie van sensoren, identificatiesystemen en industrie-oplossingen voor alle gebieden van de industriële automatisering. We hebben deze technologie voor de implementatie van oplossingen voor de industrie 4.0 al in huis.

Dus ligt Balluff's kerncompetentie in de sensoren, identificatiesystemen en industrie-oplossingen met interfaces voor intelligente communicatie - een vereiste voor moderne, flexibele productie. Overtuig uzelf van onze oplossingen voor de industrie 4.0. Neem contact met ons op en maak met Balluff de weg vrij voor de vierde industriële revolutie.

Balluff's oplossingen 4.0
Onze portfolio:

  • Wegmeting
  • Objectherkenning
  • Industriële identificatie
  • Industriële netwerken

Wij zijn industrie 4.0 - Voorbeeld toepassingen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Gelieve uw verzoek te versturen via onderstaande link.

E-mail versturen