Voedingen met Heartbeat®-functie

De efficiënte stroomvoorziening

Verschillende vermogensklassenVoedingen met Heartbeat®-functie
Intelligente voedingen van Balluff met Heartbeat®-functie voorzien elke toepassing op een betrouwbare en efficiënte manier van spanning. De voedingen zijn verkrijgbaar in de vermogensklassen 60 W, 120 W, 240 W en 480 W. Power-Boost zorgt voor een vermogensreserve van 150% voor piekbelastingen.

Weergave van belasting en stress

Via Heartbeat® geeft de voeding voortdurend informatie over de interne status van het apparaat. En geeft het huidige belastingsniveau (Load) en de huidige belasting van de interne componenten (Stress) weer.

Preventief onderhoud

Bovendien geeft de Lifetime-functie de doorslaggevende indicatie voor concepten van het preventieve onderhoud of het op conditie gebaseerd onderhoud weer. Door de continue, interne bewaking van de bedrijfsparameters van de voeding wordt er op tijd voor een uitval gewaarschuwd. Tegelijkertijd wordt de levensduur van het apparaat optimaal benut.

IP20- en IP67-uitvoering

De ultracompacte IP20-uitvoering is geschikt voor het gebruik in de schakelkast. Voor het gebruik op locatie in een ruwe omgeving zijn IP67-Heartbeat®-voedingen verkrijgbaar.

In overkoepelende diagnoseoplossingen integreerbaar

Nog een voordeel: de intelligente functies kunnen via IO-Link direct in innovatieve, overkoepelende diagnose oplossingen worden opgenomen. Ze zetten daarmee maatstaven voor moderne onderhoudsconcepten van machines en installaties.

Voordelen

  • Extra compacte bouw
  • IP20- en IP67-uitvoering
  • Intelligente functies met Heartbeat®
  • Communicatie-interface IO-Link

Toepassingsvoorbeeld

De compacte bouw van de IP20-voedingen bespaart ruimte in de schakelkast

De compacte bouw van de IP20-voedingen bespaart ruimte in de schakelkast.

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken