SmartLight – LED-es jelzőfények IO-Link csatlakozással

Több mint csak az üzemi állapotok kijelzése

Széles színspektrum minden szokványos fizikai méretben

Az első LED-es jelzőoszlop IO-Link csatolófelülete színkódokkal jelzi az üzemi állapotokat. Kívánság és igény szerint a gép kezelője a gép állapotait a döntőektől a kritikusokig megjelenítheti. A színskáláról a fizikai méretekre vonatkozó tendenciákat, lefutásokat és trendeket lehet leolvasni.
A SmartLight panelen megjeleníthetők például hőmérsékleti állapotok, a berendezés töltési szintjei, de akár útmérő rendszeren keresztül egy szán pozíciója is.

A színek egyedileg és a felhasználó által rugalmasan meghatározhatók

A SmartLight révén minden olyan funkció megvalósítható, melyek a felhasználó számára az eddig elérhető rendszerrel ábrázolhatók voltak. Így például lehetséges különböző zónákban eltérő színek ábrázolása. Ehhez a jelzőfények akár 5 zónára is oszthatók.
A színek és zónák száma, mérete és színdefiníciója egyedileg meghatározható. Mindez akár a gép üzemeltetése közben, „on the fly” is módosítható. Pontosan ellentétben azzal, ahogy az eddig a piacon kapható rendszereket használni lehetett. A felhasználó így maximális rugalmasságot kap.

Egyszerű kezelés

A széles színspektrumot többszínű LED-ek ábrázolják. Ehhez az oszlopon akár 20 különállóan vezérelhető LED-es kör is rendelkezésre áll. A programozás PLC-n keresztül egyszerű módon, az IO-Link címtartomány bites címzésével történik. Néhány utasítással különféle színek hozzárendelhetők anélkül, hogy a LED-es oszlopot mechanikailag módosítani kellene.

A SmartLight három központi funkcionális móddal rendelkezik a különböző figyelmeztető és tájékoztató jelzések megjelenítéséhez. Ezeket a folyamati adatokkal és az SPDU-regiszterrel lehet vezérelni.

  • Szegmens mód: a különböző színjelzések megjelenítése akár öt különböző szegmensben is
  • Szint mód: színlefutás kijelzése például a töltési szint vagy a hőmérsékleti értékek ábrázolására
  • Futófény mód: automatikus futófény szabadon állítható előtér- és háttérszínnel

Egyszerű telepítés

A csatlakoztatás és telepítés egyszerű. A rácsavarozáshoz csupán egy érzékelőkábel szükséges. Ezzel máris helyreállította a maximális funkcionalitást.

 

Segítséget kér?

Szerviz és támogatás
Műszaki tanácsadást szeretne kapni? Kérjük, kattintson ide lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolatfelvételi űrlap
Kérjük, kattintson ide