IO-Link-sensor- of actuatorhub met uitbreidingspoort

Voor de aansluiting van ventieleilandstekkers of een IO-Link-standaardsensorhub

Meer efficiëntie door flexibel gebruik

Balluff IO-Link-sensorhubs beschikken over 8 poorten voor 16 in-/uitgangen. Met een radius van max. 20 meter kan daarmee in-/out-informatie variabel worden getransporteerd. Door meer flexibiliteit wordt de efficiëntie verder verhoogd. Want de connectoraansluiting 7 van de nieuwe IO-Link-sensor of actuatorhub kan op diverse wijzen worden toegepast.

De uitbreidingspoort 7 in detail

In de standaardinstelling is de uitbreidingspoort als digitale in-/out-connectoraansluiting vastgelegd. En pin 2 en pin 4 kunnen elk als digitale ingang of uitgang worden gebruikt.

Via een parameterinvoer is het mogelijk om connectoraansluiting 7 als uitbreidingspoort te configureren. Er kunnen nu ventieleilandstekkers of een tweede IO-Link-sensor-/actuatorhub worden aangesloten. Hierdoor kunnen extra in-/uitgangen worden verwerkt en kan het bereik tot 20 m worden uitgebreid.De "reikwijdte" wordt verdubbeld, en er wordt een veelvoud aan kosten bespaard.

Kosten verlagend

Net als alle IO-Link-sensorhubs realiseren ze kostenverlaging in de installaties. Er kunnen nog meer kosten worden bespaard, omdat de toegepaste hardware en alle kosten en tijd voor de bedrading en controle, verder worden gereduceerd.

Ook kan de installatie via een eenvoudig plug-and-play met onafgeschermde, vieraderige standaardkabels in een handomdraai in bedrijf worden genomen. Uiteindelijk is er een kostenbesparing van 30 tot 50%.

Voordelen

  • Grote besparing van totale kosten
  • Eenvoudige bedrading door een vieraderige sensorkabel (tot 20m)
  • Uitbreidingspoort: aansluitmogelijkheid voor drie ventieleilandstekkers of een IO-Link-standaard-sensorhub

IO-Link-sensor-/actuatorhub met uitbreidingspoort

Door de uitbreidingspoort van de IO-Link-sensor-/actuatorhubs kunnen extra in-/uitgangen worden verwerkt en worden verdere kosten bespaard.

Heeft u hulp nodig?

Service en support
Wenst u technisch advies?
Gelieve hier met ons contact op te nemen

Contact
Gelieve voor alle andere
vragen ons contactformulier te gebruiken