UHF-Short-Range-skriv-/läshuvud BIS VU-320

Kompakt design, 1 m räckvidd, automatisk konfiguration

Short-Range-Reader produktBIS V kommunicerar nu även med UHF

Det nya skriv-/läshuvudet BIS VU-320 kompletterar BIS-V-produktfamiljen med UHF-funktioner. Det kompakta UHF-skriv-/läshuvudets funktions- och statuslysdioder är väl synliga från alla håll. Med ett typisk läsavstånd på 1 m är UHF-systemet perfekt för övervakning av produktionsprocesser, styrning av materialflöde och monteringsanläggningar. Med sin förmåga att läsa flera taggar samtidigt kan den registrera upp till 50 datamedier på en gång vilket gör den idealisk för spårbarhetslösningar.

Automatisk setup med en knapptryckning

En utmärkande egenskap är den inbyggda Power-Scan-funktionen. Den möjliggör automatisk anpassning till UHF-datamedierna som ska avläsas. Och säkerställer optimal konfiguration i alla applikationer utan omständlig manuell parameterinställning. Detta kan göras med en knapptryckning direkt på enheten: BIS VU-320 är världsunik i sin klass med denna automatiska setupfunktion. Skriv-/läshuvudet ställs in automatiskt till omgivningsförhållandena. Och idrifttagningen sker på kortast möjliga tid.

Mångsidig användning – mycket robust

Short-Range-skriv-/läshuvudet är lätt att använda och har ett robust utförande. Det är pålitligt även i tuffa miljöer. Vid monteringen kan standardtillbehör användas. Särskilt fördelaktigt är användningen av standardkablar för utvärderingsenheten BIS V. Det möjliggör en kabellängd på upp till 50 m till skriv-/läshuvudet.

Fördelar

  • alla standardgränssnitt är åtkomliga via BIS V
  • funktions- och statuslysdioder som syns från alla håll
  • typiskt läsavstånd 1 m
  • kan läsa flera taggar samtidigt (max. 50 datamedier)
  • inbyggd Power-Scan-funktion
  • automatisk setup med en knapptryckning
  • standardkablar kan användas

 Short-Range-läsare applikation

Avläsning av flera taggar samtidigt i produktionen och materialflödet: med läsavstånd på upp till 1 m finns all information om produkter och partier på ett centralt ställe.

Hjälp?

Vill du ha teknisk rådgivning? Kontakta oss här

För alla andra frågor, använd vårt formulär